hits

Sokkedilla!

Årets første julemesse er overstått! Jeg var ikke utstiller, men besøkende :) Mitt håndarbeidslager vokser for sakte til at det blir noe salg fra meg. Julemessen jeg besøkte var i gulrotbygda Valnesfjord, der jeg bor :) Av utstillerne var blandt annet Jorid Linvik der med den nye boken sin, Den store sokkeboka. Midt i blinken for meg! 

Jeg fikk boken signert også. Det er jo litt gøy å ha en hilsen fra forfatteren i boken :) 

Siden dette var på en lørdag formiddag, rakk jeg ikke noen garnbutikker før stengetid, så jeg måtte tenke litt på hva som var i garnlageret mitt før jeg ble for ivrig med oppskriftene! Det er mange utrolig fine mønster i boken, så det var vanskelig å finne ut hva jeg ville strikke først!

Jeg bestemte meg for å strikke et par tigersokker til sønnen min, som er veldig glad i å leke tiger for tiden :) Og gode ullsokker blir det ikke nok av til små barneføtter.

Her er resultatet! En tigergutt på foten, og pote under. Disse falt i smak!

I garnlageret mitt er det mye som er arvet etter min bestemor. Perlekrepp fra Sandnes Kamgarn Spinneri gikk vel ut av produksjon på 60/70 tallet tror jeg. Det er morsomt å bruke slikt arvet garn, bestemor ville nok blitt glad for at dette garnet ble brukt til å varme hennes oldebarn! Også lurer jeg på hva hun egentlig planla å strikke med det? Kanskje klær til min far? eller bestefar? Fint er det å kunne bruke det i alle fall! Også så godt å strikke med! Jeg kan ikke forstå at Perlekrepp gikk ut av produksjon!


#strikk #sokker #tiger #Sandnes #perlekrepp #arv #julemesse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar